giyandeva írta:Én úgy gondolom, hogy alapvetően nem a csokoládé, azaz kakaó-val van a probléma, hanem az adalékokkal, míg csoki lesz a kakaó masszából! Meg lehet nézni mennyi a tényleges kakaó tartalom egy csokiban: 10-20% egy étcsokinál 30-40% körül!... No komment.
Mértékeletesen szerintem nem gáz, akinek bírja a szervezete... de kérdés számomra hogy valóban létezik e minőségi csokoládé...
Jablko írta:Nemrég vettem Carobellát.
Carobella rulez! (cukor nélküli)
giyandeva írta:Hamár csoki miért nem próbáljátok ki a KAROB-ot? ISTENI!!!
Épp nemrég "csokitortát" sütöttem karobporral vagy majd egy csészényit raktam bele és olyan tömény ízorgia volt, hogy ihaj! A szójatejet meg úgy feldobja!
Miért is kardoskodunk a csoki mellett? A bio kakaó 2-3x annyiba kerül mint a karob-por
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 35 vendég