nagyon finom: kifőtt tészta biomargarinon serpenyőben megpiritva, nagyon kevés szójaszósz rá, növényi sajt (füstölt) ráreszelve, sörélesztő pehellyel megszórva, összekeverve!!! eszméletlenül szeretem, és próbáljátok ki, még mindig azt mondom, hogy sajt ize van!!!
))
vagy én a "sajtos" tésztát úgy kreálom, hogy kifőtt tésztára yofut (szójatejföl) és sörélesztő pelyhet teszek. valamint mindenféle paradicsomos tésztát megszórok vele, sajt gyanánt
ha kedvem van, egyszerűen biomargarinos kenyérre szórom, és úgy eszem. sőt, főzelékekbe, levesekbe, rakott krumpli rétegei közé, stb. szinte mindenhova használom
)
éljen a sörélesztőd!
ui: nem gondolom, hogy a candidád ez táplálja... a candidának is megvan a természetes szintje az emberi szervezetben, csak az immunrendszernek kordában kell tartania. se sok, se kevés ne legyen, az arany középút a megfelelő, mint mindig... úgyhogy szerintem nem a sörélesztő okozza ott a problémát
)