Oldal: 1 / 1

Radar - 2012, február

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 16., csüt. 17:15
Szerző: tami
Mire kell figyelned, ha vegetáriánus vagy? Cikkünkből megtudhatod!

A vegetáriánus étrendnek kétség kívül sok előnyös hatása van a szervezetre, de nem árt vigyáznod néhány dologgal. Mivel ez a fajta életmód, kizár bizonyos állati eredetű ételeket az étrendjéből, ezért az ezekben az ételekben nagy számban megtalálható nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat más úton kell pótolnod. Ne feledd azt sem, hogy rendszeres orvosi ellenőrzés mellett, és egy képzett dietetikus tanácsát kikérve, szabad csak elkezdened a vegetáriánus étkezést – különösen, ha még fiatal vagy. Ha mindez megvan, akkor had adjunk még mi is cikkünkben pár tanácsot neked!

Kép

Re: Radar - 2012, február

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 20., hétf. 13:58
Szerző: tami
Őszre elkészülhet az első őssejtburger
Holland kutatók jóvoltából őszre elkészülhet annak a hamburgernek a prototípusa, amelyben a húst állatok meggyilkolása nélkül, őssejtekből kitenyésztett izomszövet alkotja - hangzott el egy kanadai konferencián.

Re: Radar - 2012, február

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 21., kedd 16:11
Szerző: tami
Új celebőrület: hús nélkül jobb az élet!
Van, aki vallási hovatartozása miatt, más betegségből kifolyólag vagy egészsége megőrzése érdekében voksol a növényi alapú táplálkozásra. Sztárjaink arról vallanak, miért döntöttek a vegetáriánus étrend mellett.

Re: Radar - 2012, február

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 22., szer. 15:19
Szerző: tami
In memoriam Ica néni
Nála többet kevesen tudtak az egészséges táplálkozásról, hogy miként lehet akár fillérekből fejedelmi étkeket varázsolni. Többnyire hús nélkül, mivel a vegetáriánus táplálkozás híve és terjesztője volt. Ki gondolná
például, hogy a tök beléből (amit ki szoktunk dobni), pompás ”húslevest” lehet készíteni?

Re: Radar - 2012, február

HozzászólásElküldve: 2012. feb. 28., kedd 12:28
Szerző: tami
Nem minden gyógyszer illeszthető be a vegetáriánus étrendbe
Az állati eredetű élelmiszereket önként száműzők jobb, ha kicsit alaposabban megvizsgálják a gyógyszereiket is: sok pirula ugyanis állati eredetű zselatint tartalmaz.