Oldal: 1 / 1

Eperdzsem ribizlivel, vendéglátás, Dhokla

HozzászólásElküldve: 2012. jún. 16., szomb. 8:13
Szerző: tami
Eperdzsem ribizlivel
http://veravegakonyhaja.blogspot.hu/201 ... livel.html
Nagyon sok próbálkozásom volt az évek során befőzés ügyben, mire olyan lekvárt, dzsemet tudtam készíteni, amivel elégedett vagyok. A próbálkozások szükségességét az adja, hogy nem a hagyományos módon, fehér cukorral, zselésítővel és egyéb nyalánkságokkal szeretném készíteni. Nem vagyunk nagy lekvárfogyasztók, de kis mennyiségben a finom lekvárokat kenyérrel, vagy joghurtba keverve szeretjük.

-----------------------------------
Ti készültök a vegetáriánus ismerőseitek számára étellel vagy lakjanak jól a körettel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-it ... -jol-a-kor
A vegetáriánusok tapasztalatait is várom, hogy foglalkoznak-e az ismerőseitek ezzel az "igénnyel" vagy tesznek rá

----------------------------------------------------------
Dhokla
http://vegavarazs.hu/dhokla
Egyszer azt olvastam egy indiai szakácstól, hogy a dhokla alkalmas arra, hogy néhány pillanatra megfeledkezz a külvilágról. Ebben igazat kell adnom, főleg, ha paradicsom csatnival, zöld csatnival (koriander, menta) vagy kókusz csatnival tálaljuk.