Rizs kesudióval és borsóval

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Rizs kesudióval és borsóval

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2011. szept. 28., szer. 12:48

Dátum: 2006. április 11. kedd, 08:00 Küldte: Boldogsag

Rizs kicsit másként.

Hozzávalók:

1 csésze baszmati rizs
1/2 csésze pirított kesudió
1/2 csésze borsó
1evőkanál ghí
csipetnyi kurkuma és hing
1/2 teáskanál só
1 csésze víz



Elkészitése :

Mosd meg a rizst.
Tegyél 1 evőkanál ghít, hinget és rizst egy edénybe. Keverd közepes
hőmérsékleten kb. 30 mp-ig. Add hozzá a vizet, kurkumát és sót,
borsót. Forraljad fel, aztán fedd le és főzzed lassú tűzön 18 percig.
Keverjed bele a kesudiót.
Díszítsd koriander levelekkel.
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 45 vendég

cron