Dátum: 2007. május 11. péntek, 08:00 Küldte: boldogsag
Gyors és nagyon finom. Érdemes ezt is elkészíteni.
Készíts ízletes salátát, mert az bármikor örömet okoz a váratlan vendégeidnek. Családodról nem is beszélve.
HOZZÁVALÓK:
1 csésze kis kagylótészta (tojás mentes)
1 konzerv vegyes bab
½ csésze zöldpaprika, összevágva
½ csésze piros paprika, összevágva
¼ csésze lila hagyma, felkockázva
3 evőkanál oliva olaj
3 evőkanál citromlé
1 ½ evőkanál oregano
½ teáskanál só
¼ teáskanál bors
ELKÉSZÍTÉSE:
Főzd meg a kagylótésztát, szűrd le, hűtsd ki hideg víz alatt vagy csak hagyd magában.
Ha kihűlt tedd a tésztát egy nagy tálba keverd hozzá a babot, paprikát és hagymát.
Egy szorosan záródó befőttes üvegben rázzad össze a többi összetevőt majd öntsd rá a salátára.
Óvatosan keverd össze, hogy a tészta ne törjön.
Tedd be egy órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe, s utána szeretettel kináld másoknak.
Boldog étkezést kivánok!