Bab és tészta saláta

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Bab és tészta saláta

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2011. nov. 21., hétf. 11:00

Dátum: 2007. május 11. péntek, 08:00 Küldte: boldogsag

Gyors és nagyon finom. Érdemes ezt is elkészíteni.

Készíts ízletes salátát, mert az bármikor örömet okoz a váratlan vendégeidnek. Családodról nem is beszélve.


HOZZÁVALÓK:


1 csésze kis kagylótészta (tojás mentes)

1 konzerv vegyes bab

½ csésze zöldpaprika, összevágva

½ csésze piros paprika, összevágva

¼ csésze lila hagyma, felkockázva

3 evőkanál oliva olaj

3 evőkanál citromlé

1 ½ evőkanál oregano

½ teáskanál só

¼ teáskanál bors



ELKÉSZÍTÉSE:


Főzd meg a kagylótésztát, szűrd le, hűtsd ki hideg víz alatt vagy csak hagyd magában.

Ha kihűlt tedd a tésztát egy nagy tálba keverd hozzá a babot, paprikát és hagymát.

Egy szorosan záródó befőttes üvegben rázzad össze a többi összetevőt majd öntsd rá a salátára.


Óvatosan keverd össze, hogy a tészta ne törjön.


Tedd be egy órára vagy akár egy éjszakára a hűtőbe, s utána szeretettel kináld másoknak.


Boldog étkezést kivánok!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 49 vendég

cron