Govinda konyhája: Ananászos pogácsa

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Govinda konyhája: Ananászos pogácsa

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2012. ápr. 11., szer. 12:34

Dátum: 2009. december 28. hétfo, 07:00 Küldte: boldogsag

Ha valaki elkészítette, azonnal keressen meg engem, kóstolás okából:)))

Kép

Na, csak azért ismertetem, mert nem biztos, hogy a magyar háziasszonyok minden hétvégén ilyet készítenek.:)))

De ajánlom melegen, mert igen fini:)))

Adagokat nem firkálok most ide, hiszen a pogácsa amúgy is ismerős mindenkinek. legalábbis reménykedem benne.
Így csak az elkészítéssel"fárasztom" a nyájas olvasót, remélve, hogy sikeresen megoldja a feladatot.

Nos, azért annyit elárulok, hogy az ananászt a megpucolás után - ha frisset veszünk - össze kell zúzni péppé. Természetesen akkor is, ha befőtt az ananász.

Tehát a megfelelő mennyiségű lisztet, cukrot, sütőport, sót és vajat dagonyásszuk omlós állapotúra, majd adjuk hozzá az ananászt.

A szokásos módon készítsük el a pogácsát, majd kenjünk meg a tetejét tejjel. Vegánok természetesen szója, vagy rizs tejet használjanak.

Amíg még nedves, addig szórjuk meg egy külön tálban elkészítet cukor és fahéj keverékkel.

Tegyek a sütőbe és örömködjünk, ha kész lesz, és ízlik is majd a végén:)))
Boldog étkezést!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron