Lencse és spenót

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Lencse és spenót

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2012. máj. 23., szer. 10:25

2.jpg


Hozzávalók:
1 csomó spenót, összevágva
3-4 gerezd fokhagyma, összezúzva
½ csésze elmorzsolt cseresznyepaprika
½ teáskanál gyömbér
½ teáskanál citromlé

1 csésze főtt lencse
2 evőkanál oliva olaj

Elkészítése:
Melegítsd meg az olajat, süssed meg a fokhagymát, gyömbért és cseresznyepaprikát, kb. 1 perc.
Add hozzá a spenótot, fedjed le, főzzed kb. 2 percig.
Végül keverd hozzá a lencsét, sót és citromlevet. Keverd alaposan össze.
Rizzsel tálalva igen finom.

:D Boldog étkezést! :D
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

cron