Nyers sárgarépa pástétom

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Nyers sárgarépa pástétom

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2013. máj. 16., csüt. 11:24

HOZZÁVALÓK:
- 1 kg sárgarépa
- 2 cs. kapor
- Oliva olaj
- 10 dkg napraforgó mag (pucolt)
- 1 kk, asafietida
- kis darab gyömbér
- tengeri só

ELKÉSZÍTÉSE:
A sárgarépát apróra reszeljük és a szintén apróra vágott kaporral, az olíva olajjal, jól összekeverjük.
A gyömbért pépesre reszeljük és a többi fűszerrel hozzáadjuk.
A napraforgó magját edényben - magában – megpirítjuk, majd darálón ledaráljuk – hozzá keverjük a sárgarépához.

Boldog étkezést!

P5160008.JPG


P5160016.JPG
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég

cron