Bodzás édes rizs.

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Bodzás édes rizs.

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2013. jún. 11., kedd 8:44

Eme ismert édesség elkészítésére nem akarok sok szót áldozni, hiszem, ezt mindenki ismeri.
Ami ezt esetleg mássá teszi: bodzavirág van benne. Most van a szezonja, érdemes használni. Különleges ízt add az ételeknek.

Mindenképpen csak a virágokat tegyük bele, igyekezzünk minél több szárrészt kihagyni. Hogy az ételben egyáltalán ne legyen zavaró a virág – turmixal pépesítsük.
Ebben ízesítésként még szentjánoskenyér mag őrleménye is van.

Boldog étkezést!

525286_493162967423618_368767124_n.jpg
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég

cron