Indiai szilva csatni - nyers változatban.

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Indiai szilva csatni - nyers változatban.

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2013. szept. 12., csüt. 9:22

Szeretettel ajánlom a csatni kedvelőknek, ezt a nem hagyományos változatot. Hiszen itt semmi főzés nincs, nyersként van elkészítve.
Aki nem ismeri eme ételt, akkor jó, ha tudja: az étel alapfilozófiája: olyan erős legyen, ne lehessen megenni, de olyan édes, hogy ne lehessen ott hagyni

Hozzávalók:
30 db szilva
2 db őszibarack
10 dkg mandulapehely
3 db chili paprika
1 cs. friss menta levél
őrölt kardamon mag
stévia levelek

Elkészítése:
Gyümölcsöket megsubickoljuk, kimagozzuk, majd darálón pépessé varázsoljuk.
Mentát, stéviát és a chili paprikát apróra vágjuk s minden egyéb összetevővel a gyümölcshöz keverjük.
Természetesen a stévia hiányában használhat mindenki kedve és lehetősége szerinti édesítőt.
Önmagában is megfelelő, de kiegészítő ételnek is kiváló - pl. rizzsel.

Boldog étkezést.

P9110010.JPG
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég

cron