Kemencében sült kenyérlángos

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Kemencében sült kenyérlángos

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2013. dec. 7., szomb. 10:17

Hozzávalók:
teljes kiőrlésű liszt – rozsliszt – búzadara – gabona kolbász – brokkoli – hagyma – tejföl - juhtúró – élesztő – kakukkfű – olívaolaj – kapor – ajvár – tej – só – sajt – lelkesedéssel telített szerető hozzáállás

Elkészítése:
Tésztát készítünk a lisztből a szokásos módon, élesztővel, de adjuk hozzá a kakukkfüvet is. Kelesszük meg a tésztát.

Itt három féle ízesítést volt.
1. juhtúrót keverjünk össze friss, apróra vágott kaporral, hagymával, sóval – tetejére tegyünk gabona kolbászt
1471392_594799990593248_1198365039_n.jpg


2. tejfölt hagymával keverjük alaposan össze – tegyük bele az ajvárt, sót és az apróra vágott brokkoli egy részét – majd a tetejére tegyünk gabona kolbászt és a maradék brokkoli darabokat
1421164_594799793926601_114605055_o.jpg


3. ebben a változatban nincs ajvár, hanem csak a brokkoli a többi összetevővel.
894552_594799927259921_1750909670_o.jpg

A sütés végén - mindhárom változatnál - ráreszeljük a sajtot és pár percig továbbsütjük, hogy ráolvadjon.
:bravo: Boldog étkezést! :bravo:
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 65 vendég

cron