Sárgabarack püré

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Sárgabarack püré

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2014. júl. 4., pén. 7:29

:director: Nyers finomság! :vacsi:

Hozzávalók: sárgabarack – darált dió – őrölt szentjánoskenyérfa – őrölt kardamon – agavé szirup – bazsalikom levél

Elkészítése: a barackot kimagozzuk és darálón átengedve pépesítjük – a diót ledaráljuk - a bazsalikomon kívül minden más alapanyagot összekeverünk – díszítjük darált dióval és bazsalikom levelével.

g.jpg


gg.jpg
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 33 vendég

cron