Hajnali itóka

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Hajnali itóka

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2014. okt. 27., hétf. 7:46

A szerzetes felese.

Hozzávalók: alma – datolya vagy füge – spenót levél – tyúkhúr – fekete szőlő - friss citromlé – őrölt kardamonmag, vagy őrölt fahéj

Elkészítése: a leveles dolgokat megmossuk és apróra vágva a turmixba tesszük – gyümölcsökkel is hasonlóan bánunk – minden más alapanyagot beletéve tetszés szerinti víz mennyiséggel véglegesre turmixoljuk - ha netán a gépünk a szőlőmagot nem képes teljesen szétaprítani, akkor a szőlőt külön készítsük el és szűrjük le.

PA270067.JPG
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron