Nyers céklapuding

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Nyers céklapuding

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2015. jan. 14., szer. 9:06

Ami kell:
cékla – csicsóka – pagoda káposzta – tyúkhúr - amarántmag – bármilyen hidegen sajtolt olaj – fekete só

Amit tenni kell:
zöldségeket megtisztítjuk és apróra darálva turmixba tesszük – tyúkhúr felét aprítjuk és hozzáadjuk, másik felét díszítésre használjuk – amarántmagot lisztté daráljuk – minden más alapanyagot is hozzáadjuk a zöldségekhez és megfelelő mennyiségű vízben krémessé turmixoljuk

természetesen amarántmag helyet használhatunk bármiféle hasonló magot a sűrítésre, vagy hagyhatjuk meg italnak is.

P1140123.JPG
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég