Nyers céklapuding
Elküldve: 2015. jan. 14., szer. 9:06
Ami kell:
cékla – csicsóka – pagoda káposzta – tyúkhúr - amarántmag – bármilyen hidegen sajtolt olaj – fekete só
Amit tenni kell:
zöldségeket megtisztítjuk és apróra darálva turmixba tesszük – tyúkhúr felét aprítjuk és hozzáadjuk, másik felét díszítésre használjuk – amarántmagot lisztté daráljuk – minden más alapanyagot is hozzáadjuk a zöldségekhez és megfelelő mennyiségű vízben krémessé turmixoljuk
természetesen amarántmag helyet használhatunk bármiféle hasonló magot a sűrítésre, vagy hagyhatjuk meg italnak is.
cékla – csicsóka – pagoda káposzta – tyúkhúr - amarántmag – bármilyen hidegen sajtolt olaj – fekete só
Amit tenni kell:
zöldségeket megtisztítjuk és apróra darálva turmixba tesszük – tyúkhúr felét aprítjuk és hozzáadjuk, másik felét díszítésre használjuk – amarántmagot lisztté daráljuk – minden más alapanyagot is hozzáadjuk a zöldségekhez és megfelelő mennyiségű vízben krémessé turmixoljuk
természetesen amarántmag helyet használhatunk bármiféle hasonló magot a sűrítésre, vagy hagyhatjuk meg italnak is.