Székelykáposzta tofuval és rukkolával

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Székelykáposzta tofuval és rukkolával

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2015. márc. 6., pén. 20:18

Finomság hajléktalanoknak!

Ami kell:
savanyú káposzta – bab – tofu – rukkola zöldje – sörélesztőpehely – olíva olaj – vegamix keverék – gyömbér – babérlevél - só

Ahogyan kell: a babot beáztatni, majd puhára főzni a babérral - olajban megdinsztelni a reszelt gyömbért, majd az apróra vágott rukkola zöldet – hozzátenni a babhoz a káposztával együtt – vízzel felöntve összefőzzük – vége felé beletesszük a felvágott tofut, a fűszerkeveréket és sózzuk – a tálalásnál megszórjuk a sörélesztő pehellyel -hálát adunk Istennek a gondoskodásért – szeretteinkkel elfogyasztjuk (vagy mint ez esetben – hajléktalanoknak adjuk)

P3060122.JPG
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron