Székelykáposzta tofuval és rukkolával
Elküldve: 2015. márc. 6., pén. 20:18
Finomság hajléktalanoknak!
Ami kell:
savanyú káposzta – bab – tofu – rukkola zöldje – sörélesztőpehely – olíva olaj – vegamix keverék – gyömbér – babérlevél - só
Ahogyan kell: a babot beáztatni, majd puhára főzni a babérral - olajban megdinsztelni a reszelt gyömbért, majd az apróra vágott rukkola zöldet – hozzátenni a babhoz a káposztával együtt – vízzel felöntve összefőzzük – vége felé beletesszük a felvágott tofut, a fűszerkeveréket és sózzuk – a tálalásnál megszórjuk a sörélesztő pehellyel -hálát adunk Istennek a gondoskodásért – szeretteinkkel elfogyasztjuk (vagy mint ez esetben – hajléktalanoknak adjuk)
Ami kell:
savanyú káposzta – bab – tofu – rukkola zöldje – sörélesztőpehely – olíva olaj – vegamix keverék – gyömbér – babérlevél - só
Ahogyan kell: a babot beáztatni, majd puhára főzni a babérral - olajban megdinsztelni a reszelt gyömbért, majd az apróra vágott rukkola zöldet – hozzátenni a babhoz a káposztával együtt – vízzel felöntve összefőzzük – vége felé beletesszük a felvágott tofut, a fűszerkeveréket és sózzuk – a tálalásnál megszórjuk a sörélesztő pehellyel -hálát adunk Istennek a gondoskodásért – szeretteinkkel elfogyasztjuk (vagy mint ez esetben – hajléktalanoknak adjuk)