MANGÓS CSODA

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

MANGÓS CSODA

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2011. feb. 6., vas. 16:46

Ha valaki szereti a mangót és van lelki türelme a magjáról is leszedni a gyümölcs húsát, akkor ízibe menjen a konyhába és álljon neki elkészíteni, mert igen finommmm:))))


.

HOZZÁVALÓK

3 zöld mangó

3 zöld citrom

10 dkg cukor

reszelt gyömbér

őrőlt cayenne bors

2-3 evőkanál olaj

fekete mustármag

.

ELKÉSZÍTÉSE

A mangót meghámozzuk és szeletekre vágjuk. Hozzátesszük a citromok levét, a héjukból is hozzáreszelünk egy keveset, ha bió. Beleszórjuk a gyömbért és a borsot is.

Az olajat felforrósítjuk, és addig pirítjuk benne a mustármagot, amíg pattogni nem kezd.

Majd a mangós keveréket addig főzzük ebben az edényben, amíg a szeletek kissé szét nem esnek. A cukrot a kész masszához keverjük.

A fehér cukrot ne használjunk!!!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 40 vendég

cron