Joghurtos káposzta-uborka saláta

Vegetárius receptek és konyhai praktikák.

Joghurtos káposzta-uborka saláta

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2011. máj. 8., vas. 7:44

:director: Szeretettel mindenkinek e finomságot! :vacsi:


Hozzávalók:
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál mustármag
1-2 csésze vékonyan metélt káposzta
1 közepes uborka, kis kockákra vágva
1 marék rucolla levél
1 friss zöld csili, összevágva
1-2 csésze sűrű joghurt
10 dkg mandula pehely
csipetnyi cukor
só ízlés szerint


Elkészítése:
Szárazon, vagyis olaj nélkül pirítsd meg kissé a köményt és mustármagokat, aztán hűtsd le, és őröld porrá.
Keverd a fűszerport a többi alapanyaghoz.
Tálald hűtve!


Köszönd meg Istennek, hogy gondoskodik Rólad is!
Boldog étkezést!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Govinda konyhája

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 35 vendég

cron