Lélekszépség - Lélekdiéta – Biblia

A Civil Rádió vegetáriánus műsorának találkahelye.

Lélekszépség - Lélekdiéta – Biblia

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2013. nov. 28., csüt. 9:30

Felhívás minden keresztény és Biblia elv követőnek!

Kedves lelki Testvéreim! Mivel Ti is azon munkálkodtok életetek minden napjaiban, hogy hűen és alázattal kövessétek Szent Írásotok javallott törvényeit, így, most megragadom az alkalmat, hogy felhívjam figyelmetek egy fontos dologra. Bár minden bizonnyal ez nem kerülte el figyelmetek eddig sem, de tudom én, milyen is a materiális élet sodrában megkapaszkodni – csupán az élet rendes fenntartása érdekében is.

A böjtről és a diétáról szeretné szólni, mint fontos dologról. Arról a böjtről, ami nem csak testi egészségetek, hanem lelki harmóniátok megteremtéséhez is szükségeltetik.

Ugye emlékeztek Dániel prófétára és társaira? A babiloni kalandjukra, amikor a szokásaiknak ellentétes étkezésre akarták rákényszeríteni?
Mit is tett akkor ez a jó lelek, Dániel: „nem evett húst, nem ivott bort. Csak gyümölcsöt fogyasztott és vizet ivott.”

És mi lett ennek eredménye? Megjelent Isten képviselője, hírnöke, s ráadásul, szépek lettek és kivirultak, még testi értelemben is.

Nos, itt ragadjunk le egy kis időre, mert itt található mondandóm lényege.
Ti, Kedves Barátaim, akik naponta oly sok különféle vegyi anyagot kentek arcotokra és testetek különféle részeire – remélve a szépséget -, gondolkodjatok el ezen. Kell nektek sok pénzt költeni ilyen kenceficékre, amikor a Biblia a szépség és kivirulás elérésére eleve már receptet javal? Mennyivel értékesebb számotokra a sok reklám, amiben termékeik használatára ösztönöznek, mint a Bibliátok szent intelmei? Ha semmivel, akkor most dönteni kell – mi a hasznosabb?

Táplálkozni amúgy is kell. Szépnek lenni, sugárzónak lenni, mindenki akar. Hívő emberek lévén, Istennel kapcsolatot, mindeni vágyja. Akkor mi oka lenne annak, hogy ne kövessétek Ti is 21 napig – legalább ennyit – Dániel próféta élet tanítását?
Én nem vagyok rituális értelemben keresztény, sem Biblia követő – mégis követem. Bár szépnek nem vagyok mondható, de legalább egészséges leszek, és talán Istennek is tetsző lesz, hogy csak étkezés céljából nem veszek részt abban a sok szörnyűségben, amivel a mai világban állat testvéreinket részesítik.

Kedves Barátaim, Embertársaim – tartsatok velem!
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Kanál forradalma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron