Új sorozat a Civil Rádió - A Kanál forradalma műsorában

A Civil Rádió vegetáriánus műsorának találkahelye.

Új sorozat a Civil Rádió - A Kanál forradalma műsorában

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2015. jan. 27., kedd 21:51

Abszolút Harmónia – A család, a gyerekek, az édesanyák harmóniájáért a jóga és a kineziológia eszközeivel címmel.

Nagy szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Szabó Marianna havonta jelentkező rovatát.
Mint a műsor bármely más részéhez, így ehhez is lehet kérdéseket, ötleteket és javaslatokat küldeni.

.... Szabó Marianna vagyok, Stresszoldással foglalkozom gyerekek és felnőttek számára, illetve Stresszoldó jóga és Gyermekjóga oktatással.
Közel 20 éve ismerkedtem meg a jógával és a kineziológiával, mint stresszoldó módszerrel. Azóta használom saját magam és a környezetem, a hozzám fordulók fejlődésére, a harmonikus élet kialakítására. A munkám során a tapasztalataim azt erősítik meg, hogy évről-évre egyre nagyobb szükség van e módszerek, a jóga és a kineziológia gyakorlati és a jógafilozófia, jógapszichológia elmélet alkalmazására az életünkben, ahhoz, hogy testi-lelki-szellemi szinten, hosszú távon egészségesek tudjunk maradni.
Mivel a szülők kevés időt tudnak fordítani Önmagukra, a családjukra, így mára már a gyerekek számára is egyre gyakoribb és aktuálisabb a stresszoldás, és a jóga, mint a játék, az aktív mozgás egy örömteli formája.
Óvodapedagógusként az óvodákban eltöltött évek során látva a gyerekek és szülők hajszolt és kimerült mindennapjait, arra inspiráltak, hogy komplexebb módon tehessek a gyerekekért, a családokért és különösen az édesanyákért, mert az ő szerepük kulcsfontosságú a családi harmónia megteremtésében és megtartásában. Megszületett bennem az a felismerés, hogy már az óvodás életkor előtt meg kell támogatni az édesanyákat, a kismamákat, az anya - gyerek kapcsolat alakulását, a gyerekek, csecsemők egészséges mozgás- és idegrendszeri fejlődését. Így a későbbiekben nagyon sok, akár az egész életet meghatározó problémák kerülhetők el pl.: magatartás- tanulászavar, önértékelési, önbecsülési, szülő-gyerek kapcsolati problémák.
Az anyaságra készülés, a várandósság, a csecsemő- és kisgyermekkor időszakát egyaránt fontos, hogy öröm és harmónia kísérje. Mindezek megteremtésében szeretnék segítséget nyújtani előadássorozatommal, melynek címe: Abszolút Harmónia – A család, a gyerekek, az édesanyák harmóniájáért a jóga és a kineziológia eszközeivel....

unnamed.jpg
unnamed.jpg (38.9 KiB) Megtekintve 2286 alkalommal.
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Kanál forradalma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég