Felhívás a Földanya védelmében!

A Civil Rádió vegetáriánus műsorának találkahelye.

Felhívás a Földanya védelmében!

HozzászólásSzerző: Boldogsag » 2016. feb. 22., hétf. 2:54

A Földanya védelmezése

Felhívás 2/7/16

2015 decemberében a Bogotá melletti öko-jóga faluban, Varsanában gyűltek össze Ameika különböző helyi közösségének a tagjai, művészek (chaskik, a szeretet üzenethozói), aktivisták, nagyapák-nagyanyák kíséretében, ahol a Kiva a Földanya szíve templomában került megrendezésre. Itt írták alá a szellem ENSZ-ének nyilatkozatát.

A szellem ENSZ-ének magas ideálja van. Olyan szolgálat ez, amelyet a progresszív munkánk során végezhetünk. Így akarjuk alkalmazni a mezőgazdaságot az étel előállításában, harmonizálni a kapcsolatot az erdőkkel, a vizekkel, mindennel, megérteni, hogyan viszonyuljunk a szent nőkhöz, gyerekekhez, az idős nagyszülőkhöz és a bennszülöttek jogaihoz.

Tudják, a természet jogai sok dolgot vonnak maguk után. Ellenzik a mega bányászatot, amely sok fajt és élőhelyet elpusztít. A folyók megállítását, hogy villanyáramot nyerjünk, ami a halakat és olyan sok dolgot pusztít el a folyók mentén. Mindegy, hogy India, Amerika vagy Európa, a természet jogait mindenütt meg kell védeni, tiszta szívből, és én azt kérem, ez legyen a törekvéseik prioritása. Azért kérem, mert magam is ezen dolgozom, mert úgy érzem, ezzel szolgálom a lelki tanítómestereimet, a világ közösségét, a Földanyát és az egész teremtést.

Ez az én kötelességem, ezért kérem, hogy valamennyien írjuk alá, vigyük el a szellem ENSZ-ének, a természet jogainak nyilatkozatait, amint az már megtörtént Bolíviában, ahogyan Mexikóváros elismerte, és aktívan védelmezi. Ezeket a nyilatkozatokat gyakorlatilag el kell vinni minden politikushoz, üzletemberhez és oktatóhoz. Be kell nekik mutatni, a történelem összes képével együtt, fel kell kérni őket, írják alá, támogassák a gyakorlatban, mert a természet jogai tudati, lelkiismereti, egyéni kötelezettségvállalási kérdés.

További információ:http://vrindanews.com/aroundtheworld/america/colombia/declaration-of-the-united-nations-of-spirit/

A természet jogai nemcsak néhány törvény, amelyeket egy darab papírra írtak; a természet jogai elismerik a Földanyát, mint élőlényt, érző lényt, aki nem tűri tovább, hogy ellenállás nélkül, hanyagságból pusztítsuk az élőhelyeket és a környezetünket. Ezt a szellemet hozta el mamo Luntana is, amikor meghívott minket, hogy csatlakozzunk Novashendunához, megfogjuk egymás kezét, és ez a Raiz de la Terra szelleme, a Kiva, a Földanya szívének temploma, ahol mindenki a föld jövőjéért imádkozik. Ez a szellem érinti meg a népek szívét a világ minden táján. Ezen dolgozik a Gangá Akció Parivár Indiában, ez Dr. Vandana Siva, és számtalan más ember szelleme.

A Világtudatos Egyezmény csak egy a szervezetek közül, amelyek kiállnak a Földanya védelméért, és mi is ezért vagyunk itt. Nem az a lényeg, hogy ez a zászló, vagy az a zászló. A zászló a Földanya, és mi az ő jogaiért állunk ki, mert mindannyiunk számára ő a közös nevező, és ezért nem számít, hogy ki milyen valláshoz tartozik, nem számít, milyen a filozófiája. Ami számít, az, hogy megértsük, fivérek és nővérek vagyunk, békében kell élnünk ezen a bolygón ahhoz, hogy felelősen cselekedjünk, mert minden cselekedetnek megvan a visszahatása. Látjuk a tudatosság hiányának a visszahatásait, nem tűrhetjük tovább, tennünk kell ellene valamit, szeretettel és elszántsággal, ezért van szükségünk az Önök aláírására és támogatására.

Kérem, legyenek szívesek, nemcsak az aláírásukra van szükségünk, hanem arra is, hogy erről a néhány dologról valamennyi ismerősük tudomást szerezzen. Ez az alázatos kérésem, e tekintetben én csak az Önök szolgája vagyok, el szeretném nyerni a barátságukat, a testvériségüket a nagy, csodálatos Anya számára, aki határtalanul kegyes minden gyermekéhez.

Már elértük, hogy mi vagyunk az AVAAZ kampány szervezői. Csatlakoztunk Dra. Vanesa és Mumta brazil AVAAZ kampányához, a természet jogai európai missziójához, úgyhogy ez fontos. Kérem, használják a következő linket, írják alá ezt a kérelmet, osszák meg az ismerőseikkel, hogy a kampány exponenciálisan növekedjen.
https://secure.avaaz.org/es/petition/To ... _and_ratif

y_the_Universal_Declaration_for_the_Rights_of_Mother_Earth/?pv=51
Ez a szeretet nyilatkozata, igazából a nagy szeretet nyilatkozata, sőt egy kicsivel több, kötelezettségvállalás, hogy a szeretet megvalósuljon. Igen, Uram és Mesterem, kedves Nap, Föld, Hold, univerzum Ura, a Te és a Te teremtésed elkötelezettjei vagyunk.

Nagyon köszönöm a támogatásukat


69198_10201632212265864_204927777_n.jpg
Avatar
Boldogsag
Grafomán
 
Hsz: 1064
Csatlakozott: 2005. ápr. 21., csüt. 0:00


Vissza: Kanál forradalma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég