- A főzés ezoterikus oldala - Sztupák Szonja: minestrone leves - Simon Judit: mindent a körömvirágról
Kanál forradalma: 2016 október 12. 13.00
- Benda Judit: A Cukor Blues könyv - Gesztenyés finomságok - A csirák fontossága
Kanál forradalma: 2016 október 05. 13.00
-Gandhi: a tevékenységről - Az állati jogok szerződése - Együttérzés az állatokkal
- Simon Judit: a francia konyha finomsága - A dió fogyasztásának fontossága
Kanál forradalma: 2016 szeptember 28. 13.00
- Dávid Erika természetgyógyász: disputa az egészségről - Simon Judit: gyógynövény kalandozások - a zsálya
Kanál forradalma: 2016 szeptember 21. 13.00
- A konyha és a Vastu sasztra tanításai - Lénárt Gitta és Kakukk Bálint 1: nyers vegan torták
- Töltött paprika
Kanál forradalma: 2016 szeptember 07. 13.00