Zabpehely lepény (vegán)

Zabpehely lepény (vegán)

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2012. aug. 25., szomb. 20:59

Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Kenyérfélék
Fajtája: vegán

Bemutatás
Ilyen is van...

Hozzávalók
- Zabpehely
-víz
-hidegen sajtolt olaj
-édesnemes pirospaprika
-magvak vegyesen - szezám, napraforgó, len -
-magozott oliva bogyó
-só
-ízlés szerint inaktív sörélesztőpor

Elkészítés módja

Palacsintasütőben nagy lángon a zabpelyhet megpirítom, majd vízzel felöntöm, hogy kása sűrűségű legyen; sózom, olivabogyóval megszórom ; ekkor a masszát egyenletesen elterítem és innentől fogva (immár kis lángon) nem keverem. Ekkor megszórom a magvakkal és készre sütöm. Az egész lepény eggyé válik. Tányérra csúsztatom meglocsolom hidegen sajtolt olajjal, édesnemes paprikával, inaktív sörélesztő porral.



Salátával kínálom!

Tápérték info
Kíváló, tápláló, nagyon gyors csemege!

Forrás:
Beküldte:: giyandeva , Monday, July 30. 2007 - 15:42:47
Avatar
giyandeva
Grafomán
 
Hsz: 790
Csatlakozott: 2006. feb. 7., kedd 1:00
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


Vissza: Kenyérfélék

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron