Felszolgálási idő:
Elkészítési idő: fél óra
Főzési idő:
Kategória: Tészták
Fajtája: vegán
Hozzávalók
tészta (spagetti) 2 (magasabb) doboz sűrített paradicsom majoranna bors babérlevél só szójagranulátum olvadós növényi sajt
Elkészítés módja
A szójagranulátumot sós, vega mixes vízben áztatjuk, majd amikor megszívta magát, kinyomkodjuk. Forró olajban megpirítjuk, hozzá tesszük a paradicsomot és a fűszereket, összerottyantjuk. Ha valaki hígabban szereti, vizet tehet hozzá. A megfőtt tésztát leszűrjük, egy jénai tálba tesszük, összekeverjük a szójás raguval, és növényi sajt darabokkal díszítjük (akár bele és a tetejére is tehetünk). Ui: amikor lusta vagyok paradicsomból külön ragut kreálni, jól jön a barilla vagy bertolli szósz is... Sőt, az olaszos pizza fűszerkeverékkel is tudunk ízesíteni, az is egy más világ. Vagy akár egy kis oregánó is csodákat tehet a paradicsomszószban.
Forrás:
Beküldte:: Norci , Saturday, November 19. 2005 - 21:03:13