Oldal: 1 / 1

P

HozzászólásElküldve: 2004. szept. 16., csüt. 7:38
Szerző: Organza
Hozzávalók:
50 dkg pasztinák
2 vékony szál sárgarépa
1 csomó újhagyma
2 kicsi cukkini
1 szárzeller
5 dkg margarin
só, őrölt bors
1-1 csokor petrezselyem és koriander
Útmutató:
A zöldségféléket megtisztítjuk és körömnyi kockákra vágjuk. Az olvasztott margarinon először a hagymát futtatjuk meg, majd a pasztinák-és sárgarépakockákat rádobjuk, és jó 10 percig pároljuk (ha kell, egy kevéske vizet is önthetünk rá). Végül a cukkinit és a szárzellert is hozzáadjuk, megsózzuk, megborsózzuk, és teljesen puhára pároljuk. Az apróra vágott pertrezselyemmel és korianderrel megszórva bármilyen friss sülthöz köretként kínáljuk.
nyáron könnyű, önálló fogásként is kiváló!
Tápérték info:
1 adag 960kj/230 kcal