Rakott szejtán(búzahús)

Rakott szejtán(búzahús)

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2012. aug. 10., pén. 5:39

Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: Zöldséges ételek
Fajtája: vegán

Bemutatás
pikáns étel

Hozzávalók
-2 csomag szejtán pl. magyarors, gyrosos ízesítésu stb...
-2dl teljes örlésű liszt
-2 pupos mk pirospaprika és csípospaprika ízlés szerint
-2 db vöröshagyma - szeletelve
-4-6 db paradicsom - szeletelve
-2 db paprika szeletelve
-1/2 ek majoránna
-némi olaj

Elkészítés módja

Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal. A lisztbol és paprikából paprikás lisztet készítünk, amiben vékonyan meghempergetjük a szejtán csíkokat. ; A tepsi aljára paprikás lisztes szejtánok kerülnek, majd a hagyma, paprika szeletek, meghintjük majorannával, majd jönnek a paradicsom karikák; A legtetejére ismét paprikás lisztbe forgatott szejtán csíkok kerülnek, amik a sütés hatására különlegesen ízletesen ropogósak lesznek(az alul lévok pedig remek szaftot adnak a zöldségeknek). Elomelegített sütoben, alufóliával lefedve kb 30 perc alatt kész is van.

Petrezselyemmel díszített párolt barna-rizzsel kínálom, melyhez fokhagymás yofu öntetet(1 pohár yofu jól elkeverve 1 nagyobb kerezd zúzott fokhagymával) javaslok.

Jó étvágyat!
Forrás: saját
Beküldte:: giyandeva , Tuesday, July 03. 2007 - 20:33:59
Avatar
giyandeva
Grafomán
 
Hsz: 790
Csatlakozott: 2006. feb. 7., kedd 1:00
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


Vissza: Zöldséges ételek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég

cron