Oldal: 1 / 1

MOGYORÓS HAJDINASÜLT (FELTÉTNEK) (vegán)

HozzászólásElküldve: 2012. jan. 7., szomb. 19:41
Szerző: Vendég
Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: _Egyéb
Fajtája: vegán

Hozzávalók
2 dl hajdina (meleg vízzel leöblítve) 1,5 dl mogyoró 1 dl szójaliszt 1 dl őrölt lenmag 1 dl szeletelt póréhagyma (inkább a zöld része) 1 dl vagdalt spárga 1 evőkanál Fredheim-ételízesítő (lásd a fűszerek között) 1 teáskanál só 1 gerezd fokhagyma apróra vágva 8 dl forró víz

Elkészítés módja
Keverjük össze az első 6 hozzávalót. Helyezzük olajjal kikent tűzálló tálba. Keverjük össze az utolsó 4 hozzávalót, öntsük rá a tálba. Süssük közepesen meleg sütőben (175 °Con) másfél óráig.

Forrás:
Beküldte:: Anonymous , Friday, January 14. 2005 - 22:59:36