Oldal: 1 / 1

Sziasztok!

HozzászólásElküldve: 2007. máj. 21., hétf. 21:04
Szerző: Eperke
Sziasztok!

Én már fél éve itt vagyok, de csak valahogy most jutottam el hogy írok ide. Nagyon jó, hogy van ez az oldal, rengeteg hasznos infot és hozzám hasonló véleményeket olvasok/olvastam itt, ami sokat segített hogy száműzzem életemből az állati dolgokat. Életem legjobb döntése, és csak sajnálni tudom hogy nem hamarabb találtam rá erre az életformára.
:)

HozzászólásElküldve: 2007. máj. 22., kedd 8:41
Szerző: Norci
Sziasztok újoncok!

Szuper, hogy egyre többen szóltok hozzá, osztjátok meg a történeteiteket, tapasztalataitokat. Csak így tovább, kapcsolódjatok be az aktív fórumozók körébe, hogy minél több embernek tudjunk segíteni!

N

HozzászólásElküldve: 2007. máj. 24., csüt. 20:30
Szerző: Eperke
Azt kihagytam, hogy eleinte ugyan egészségügyi szempontok miatt kezdtem a hús- és állati termék-mentes étrendet, azóta szégyellem magam, hogy megettem állat-barátaimat, de legalább ma elmondhatom, hogy imádom az állatokat. Rovarirtózatom teljesen elmúlt, mivel teljesen másképp látom az élőlényeket, még a pici rovarokat is. Kívánom mindenkinek, hogy egyszer lásson hasonlóan.
Szépeket!

HozzászólásElküldve: 2007. máj. 24., csüt. 23:10
Szerző: NittNo
Eperke!

Akkor nagyon hasonló az esetünk. Korábban én is megfogalmaztam a történetemet, ha visszanézed a fórumot, akkor el is olvashatod. És szerencsére ma már én is hasonló jókat érezhetek, mint Te! :)

HozzászólásElküldve: 2007. jún. 2., szomb. 20:38
Szerző: Eperke
NittNo írta:Eperke!

Akkor nagyon hasonló az esetünk. Korábban én is megfogalmaztam a történetemet, ha visszanézed a fórumot, akkor el is olvashatod. És szerencsére ma már én is hasonló jókat érezhetek, mint Te! :)


Szia NittNo!

Visszaolvastam a történetedet, és eszembe jutott, hogy jé, kiskoromban el voltam tiltva a tejtermékektől, mivel állandó csalánkiütésem volt. Mondjuk a kiütések nem múltak a tejfehérje-mentes étrendtől, ezért ki is vették a mandulámat mondván hátha attól van.. :evil:
Mióta felnőttem csak évente 2-szer voltak ezek a kellemetlenségek, de körülbelül négy-öt évvel ezelőtt rájöttem, hogy ha nem eszek húst csak gyümit, meg zöldséget, kenyeret akkor rohamos gyorsasággal elmúlnak a kiütések. Három éve nem is volt egyáltalán.
És azóta szeretek csak főzni mióta nem kell "tetemekkel" babrálnom a konyhában, visszatekintve nem csoda hogy utáltam.. :roll:
Volt néhány megtorpanásom a kedves dietetikusok és orvosok internetes cikkjei miatt, de aztán ellátogattam az oldalra és elmúltak a kétségeim. :)

Eper