(Im)Potencia és vegetarianizmus

Családi reakciók, vegetáriánus párválasztás, anyaság, babázás, gyermeknevelés

(Im)Potencia és vegetarianizmus

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. aug. 26., pén. 14:07

Dátum: 2005. szeptember 04. vasárnap, 01:05 Küldte: Parsifal

"Egy kis figyelemfelhívó" fiúknak, férfiaknak.

A pulzusod egyre szaporábban ver, amint álmaid nője szenvedélyes csókkal illet, azután a hálószoba irányába vezet. Kellemes környezet, úgy néz ki, minden remekül megy. De várjunk csak, sajnos az egyik legfontosabb rendszer nem működik! Mindegy hogy milyen nehéz, megpróbálod, de a hajdani pompás férfiasságod már csak egy remegő, hasznavehetetlen csomó. Úgy tűnik, számodra már csak egy párna vár...

Minden évben az impotencia, vagyis a "merevedési bajok" férfiak millióit érinti az egész világban, egy kutatás szerint a 40 éven felüli férfiak fele impotens, legalább részlegesen. Sokáig úgy gondolták, hogy a szorongás miatt van ez az állapot, de az USA-beli Merevedési Bajokat Kutató Intézet szerint az impotencia az esetek több mint 90%-ában testi okokra vezethető vissza szemben a lélektani okokkal (szorongás). Vagyis: a magas koleszterin, a túlsúly, a cukorbetegség, a prosztatarák vagy -gyulladás, a hormonháztartás egyensúlyhiánya okozza az impotenciás esetek nagy többségét. Jó hír: az orvostudomány megállapította, hogy ezek a feltételek gyakorlatilag kizáródnak (és még helyre is állnak) az alacsony zsiradéktartalmú tisztán növényi táplálkozástól.

A viagra és más impotencia kezelésére használt készítmények lehet, hogy átsegítenek egy éjszakán, de a vegetáriánus táplálkozás átsegít egy életen át.

Számos orvos és élelmezési szakértő egyetért abban, hogy a legjobb út megelőzni az érelzáródást valamint az impotenciáért felelős sok egyéb feltételt az, hogy táplálkozásuk rostban gazdag legyen, értve ezalatt a gyümölcsök, zöldségek, teljes őrlésű gabonaételek bőségét. Ezek az ételek a testben és az erekben lehetetlenné teszik és "kitakarítják" az elzáródásokat, hogy a vér újra rendben folydogáljon és az ember szerelmi élete normálisan működjön. A tudósok szintén egyetértenek abban, hogy ehhez szükséges elkerülni az összes állati eredetű élelmiszert (hús, tojás, sajt, tej, vaj, stb.) - mivel ezek mindegyike túl sok koleszterint tartalmaz -, hogy normális koleszterinszintünk és vérnyomásunk legyen.

Eredeti írás: http://www.goveg.com/feat/NaturalHumanDiet/default.asp Az "impotence" résznél
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Vegi család, gyerekek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron