Felszolgálási idő:
Elkészítési idő:
Főzési idő:
Kategória: pástétomok
Fajtája: nyers-étel
Bemutatás
Egy gyorsan és könnyen elkészíthető csemege ami különleges élménnyé tesz egy nyers zöldségekből álló étkezést. De kenhető teljes kiőrlésű kenyérre is.
Hozzávalók
100 gramm kesudió 1 ek. citomlé 3-4 ek. víz 1 ek olívaolaj 1 ek szójaszósz 1 tk pirospaprika fél csokor petrezselyem fél csokor friss bazsalikom 1 nagy gerezd fokhagyma 1 tk sörélesztőpehely
Elkészítés módja
Elkészítése: A kesudiót aprítógépbe helyezzük és apróra daráljuk, a folyékonyakkal kezdve hozzáadjuk a többi hozzávalót és tovább mixeljük, amíg lágy krémszerű masszát kapunk. Készen vagyunk! Friss zöldségekkel pl.csíkokra vágott nyers sárgarépával, céklával, cukkinivel kínáljuk.
Tápérték info
A kesudió sok magnéziumot, B1 és B2 vitaminnt tartalmaz,ami a nyers elkészítésnek köszönhetően megmarad!
Forrás:
Beküldte:: pajti99 , Monday, September 10. 2007 - 11:57:56