,,Vaisnava" Reiki tanfolyam

,,Vaisnava" Reiki tanfolyam

HozzászólásSzerző: andor67 » 2011. feb. 20., vas. 21:25

Reiki tanfolyam érdeklődőknek.
A reiki egy energia közvetítő, átadó módszer. Hagyományosan 3 fokozata van. Az 1-s fokozat főleg az önkezelési folyamatot teszi lehetővé. Segíti, kiegészíti a különböző gyógyító eljárások hatásosságát.
A tanfolyam alatt megismerhetitek a reiki történetét, az önkezelési kéztartásokat és a különböző energetikai rendszereket.
A beavatás alatt a teljes testnek a finom hangolása történik, ami négyszerezi az egyén energetikáját, rezgésszámát. Ezáltal, bizonyos fokig oldódnak a blokkok, és 21 napos tisztulási folyamat kezdődik.
Vonalunk a hagyományos, Shiki Ryoho ághoz tartozik.
Tanfolyam időpontja: 2011. 03.19.
Érdeklődni: 30/725 9499
andor67
 
Hsz: 1
Csatlakozott: 2011. feb. 20., vas. 20:47


Re: ,,Vaisnava" Reiki tanfolyam

HozzászólásSzerző: giyandeva » 2011. márc. 18., pén. 18:11

Szeretném ajánlani Reiki témában Jikiden Reiki oldalam, mely a reiki azon japán ágát mutatja be, ahogyan azt az 1930-as években tanították. A Jikiden Reiki alapítója Dr. Hayashi mester közvetlen tanítványa Chiyoko Yamaguchi és fia Tadao, akik azzal a céllal alapították a Jikiden Reiki Intézetet, hogy megismertessék a reiki Japánban megőrzött tradicionális ágát, mely megőrizte a reiki eredeti tanítását, technikáit, szimbólumait, szellemiségét. A Jikiden Reikiben nagy hangsúllyal oktatjuk a reiki sokrétű hatékony alkalmazását, mely által megőrizhető a testi-lelki egészség, harmónia. Bővebb információ az alábbi honlapon:

http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu
Avatar
giyandeva
Grafomán
 
Hsz: 790
Csatlakozott: 2006. feb. 7., kedd 1:00
Tartózkodási hely: Székesfehérvár


Vissza: Programok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron