Szerző: Stoner » 2013. jan. 26., szomb. 12:04
Helló!
Sok minden van égen és földön...
Még nem lehet azt mondani, hogy mindent tudunk. De, amit tudunk, hogy ma és tegnap és tegnapelőtt, nem ugyanaz. És az sem, hogy itt, ott, és máshol, vagy mindenhol. Ezek a tömörített véleményeim.
Ezen túl, amit már nem győzök eleget hangsúlyozni, hogy addig nem jut senki sem előre a saját testének megismerésében, amíg el nem kezd a radiesztéziával foglalkozni. Engem is úgy kellett belerángatni, mert ugyanúgy viszonyultam hozzá, mint ti. Ha idáig eljuttok (bocs, a távoltartásért!), akkor megértitek, amit mindig mondok. Tehát: meg kell állapítani, hogy a testünk rezgésével milyen - jelen esetben - ételek vannak azonos, vagy közel azonos hullámhosszon! De, rögtön az elején, meg kell nézni a kiválasztott ételt friss állapotban, főzve, és fagyasztva is. Persze, mindez hosszú gyakorlás után. Kíváncsiságból akármit megnézhetünk, de biztosak akkor lehetünk, ha már a lakásunk zónáit (Hartmann, vízerek szatellit- elektromos készülékek sugárzása stb.) megnéztük. A virágainkat, könyveinket, tartalomra ráfókuszálva, vagy fényképekre, élő és elhunytakra, bármire. A legkönnyebben kezelhető a Körbler-pálca. Ezt még egy óvodás is kezelheti. Remélem, ti már felsőbb iskolások vagytok, fiúk lányok!
Na tehát: Ezután, minden, amiről beszélünk beigazolódik, illetve megcáfolódik. Ezzel a tudással azután akár ki is borulhatunk, vagy bele is törődhetünk. Persze sok árnyalatnyi különbség lehet, de van néhány szabály,, amit be kell tartani, hogy reális legyen az eredmény. De, sajna tudom, hogy itt az ilyesmi nem helyénvaló, pedig ez az egyetlen tényleges módszer. A többi csak találgatás.
Minden, ami kezeletlen, kedvező, ha egyébként kedvező, és minden, ami kezelt, ellentétes, vagy energiaszegény lesz. Ezen túl, van azért valami, ami valahol az intelligencia részen is zavarhat, illetve erősíthet. A hit sokat változtathat és nagyon könnyen megcsalhat. Bárkinek ajánlom, pálcával, vagy anélkül a következő egyszerű gyakorlatot, mielőtt el akar dönteni valamit: Jobb kézzel simítsa végig a feje tetejét, a haj kezdetétől az öreglyukig párszor. Ez a sáv a pszichomeridián. Ez egy idővonal, ami életünk emlékeit élményeit tárolja. Egy csecsemőnek is ugyanilyen hosszú (a feje mérete nem számít), de neki a megélt évek/napok, vagy hónapok szerint ezen a köríven kevesebb "osztás", eseménylenyomat van. Mikor ezeket a jelentől (haj, vagy homloktető) a születésig (öreglyuk) végigsimítjuk, az események jó, vagy rossz élmények, hatását érzékenységünkre, döntésünkre nem befolyásolhatják. Érdekességképpen megjegyzem, hogy apám, mikor gondjai voltak, ösztönösen többször megtette ezt. Nemcsak azért, hogy a haja hátrasimuljon...
A radiesztéziás mérés előtt is ezt kell tenni! Többek között ennek elmulasztásával igen vegyes eredmény jöhet ki más és más emberek esetében.
Nos, az eredmény több éves, vagy több mint évtizedes tapasztalat után, hogy az ember rezgésével (bizonyos, személyfüggő módon) gyümölcsök, zöldek, magok voltak azonosak. A fizikából tudjátok, hogy az azonos rezgések erősítik egymást. Ez az egyszerű magyarázata annak, hogy a gyümölcsök és zöldek, valamint egyes magok (nyersen!, vagy áztatva) erősítenek, gyógyítanak, hosszú ideig fenntartanak minket. Az én mestereim (talán nem nagyképűség ezt mondani!) nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy így tudunk meggyőződni arról, mi jó mi nem.
Eddig semmi sem cáfolta meg a kezdeti eredményeket.
Itt jegyzem meg, hogy egyetlen kivétel volt, a kenyerem, ami átment a hőkezeltek vizsgáján! Nem véletlenül, mert a tanult szellemben fedeztem fel és készítettem el.
Van egy fontos tapasztalat, és ezt se tudtam eddig felülbírálni: Egyetlen állati eredetű "étel" sem ment át a teszten!
Az itt többször idézett mesterek is használták az érzékelést, hiszen az olyan ősi képesség, aminek mindenki birtokában van. Az már más kérdés, hogy egyszerű rátekintéssel, tenyérrel, vagy bármilyen eszközzel történik. Az idézett pálca kezelés mindenkinek könnyen elsajátítható.
Egy friss hír, a lakmusz-tesztről:
(nem minden nap csinálom, csak, mikor arra gondolok, hogy mi változott rajtam, egy bizonyos idő múltán)
Paradicsom előtt éhgyomorra: kb. 7.5 pH;
paradicsom után: legalább 10 pH!!
Ami a feleségemnél még meglepőbb volt!
Éhgyomorra 9 vagy 10 pH!;
Grapefruitlé+ desztvíz után: 7-7.5 pH!!
Elemzés:
Nálam, nyugalmi helyzetben a nyirokrendszer/vér stb. pH szintje átlagos, a savas gyümölcs után/közben a sejt közötti állomány (nyirokrendszer is!) gazdag ásványianyag-tartalma miatt gyors "rásegítés", hogy a savas jellegű gyümölcs lúgosan kerüljön a gyomorba. Ez a teszt az aktuális sav-lúg egyensúlyáról, vagyis a test ásványi anyag tartalékáról tudósít.
A feleségem esete sokkal bonyolultabb, és nem is lehet egyértelműen elemezni. Az én feltételezésem, hogy a várható savas gyümölcsre felkészülve a meglévő ásványi anyag tartalékokat feltárta a szervezete, mint a fúvószenekar és a citrom esete - ha ismeritek - , de nincs elegendő ásványi anyag tartaléka, mert a végére átlagosra csökkent. Természetesen ilyenkor a szervezet dönt a prioritásokról, és csak addig veszi ki a szükséges anyagokat, amíg a vér pH-ját nem veszélyezteti. A csontritkulás és fogvesztés már a vészesen kevés ásványi anyag miatt következik be!!
És egy utolsó info:
A nyersevés hozza legjobban elő az un. "hyperérzékelés", vagy 6-ik érzék, telepátia, stb. érzék képességét. Ez arra is rámutat, hogy az "érzéketlenség", vagy "zavarodottság", részben energiahiány, részben pedig a rengeteg zavaró rezgés (étel, foglalkozás, párkapcsolat, "öntörődés" hiánya, drogok, gyűlölködés, bűnözés stb.), "hitelhagyás" szindróma, vagy "önérzethiány", vagy csak egyszerűen a gonosz ellenpropaganda következménye.