Én mértem egy időben a ph-mat, minden reggel első középvizelet. Amíg ettem gabonákat soha sem tudtam kilúgoz rendesen. Miután rámentem a 811-re folyamatosan lúgos lett, mégpedig erős lúgos. Jegyezzük meg, ha sok a mag a 811-ben az sem túl jó, s ezt jelzi a pH lúgosságának csökkenése.
Hőkezelt ételek, meg savasak és a probléma, hogy a test nem ismeri fel ezeket, és beindítja az emésztési leukocitózist. A fehérvérsejtek állomány nem szaporodhat fel az étkezés hatására. A hőkezelt ételek ezért bizonyítottan mérgek. Aki ilyeneket fogyszt az folyamatosan ássa a sírját, minden egyes étkezéssel.
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=3c66296d8
A radiosztézia kicsit misztikus dolog. Nem felejtem el Borza Zolit, amikor minden egyes új dologra azonnal előkapta a pálcát ás annak alapján ítélte meg a dolgot. Én bemérettem a lakásomat ugyan pálcával, tudom, hol mennek a Hartmann erek, oda igyekszem nem feküdni.
Ezt innentől napi szinten leírom majd, mert ez a lényeg. És ezt a legnehezebb megérteni.
A HŐKEZELT ÉTEL MÉREG! EZEK NEM BARÁTAINK, EZEKTŐL RETTEGNÜNK KÉNE, MINT A TŰZTŐL!
SÚLYOS MÉRGEZETT ÁLLAPOTBA TASZÍTJÁK A TESTET ÉS ELLEHETETLENÍTIK ANNAK VALÓBAN HELYES MŰKÖDÉSÉT. A MAI EMBER SOHASEM ISMERHETI MEG A VIBRANTSÁG ÁLLAPOTÁT, MERT CSECSSZOPÓS KORÁTÓL A HŐKEZELT ÉS TESTIDEGEN ÉTELEK VILÁGÁBAN KÉNYTELEN LEÉLNI ÉLETÉT.
EZÉRT AKARJUK MAGUNKNAK A SOHASEM VOLT ÚJ VILÁGUNKAT, ÉS HIHETETLEN POZITÍV ÁTVÁLTOZÁSON MEGYÜNK MAJD ÁT!
A hőkezelt étel, mindegy, hogy növényi, vagy állati szerves élőlény hullateste. Ezek mérgek a testnek. A testidegen ételek milyenek? Finomak? Ízesítés nélkül, s a maguk, nyers testidegen állapotában nem azok. Ki eszik nyers húst, és ki ropogtat száraz gabonamagokat? Macerálni, manipulálni kell azokat, hogy megehessük.
TERMÉSZETELLENES az, hogy szembe megyünk a világ alaptermészeti törvényeivel. Semelyik állat a természetben nem eszik hőkezelt ételt, csak az ember, az ember háziasított, és ezzel elrontott háziállatai és megevés céljából kényszer rabszolgaságba nyomorított végtelenül boldogtalan és bamba életű tenyészállatai, melyekkel az ember nem csak hőkezelt ételeket etet, hanem testidegen ételeket is(LSD. az állati takarmányozás ma kukorica mag és szója mag alapú, ez károsan megváltoztatja pl. a fűevők bélflóráját, mely immungyengeségben, majd testi gyengeségben mutatkozik meg. Az ember beteg állatokat nevel, öl le, lés eszik meg napi szinten).
A bizonyíték pedig az emésztési leukocitózis, mely egy rendkívül káros testi folyamat, s minden esetben jelentkezik, sőt hőkezelt ételeket fogyasztónál szinte állandóan jelen van.
Értsük meg végre, nincs más utunk élőlényként élve a földön, mint csakis nyers, szerves, élő, és testbarát táplálékok elfogyasztása. Aki szembe megy ezzel a természeti vastörvénnyel, az napi szinten BETEGÍTI a testét még akkor is, ha finoman teszi azt.
Le kell szokni a táplálék drogokról, és meg kell építenünk a kitartó nyersezéssel új érzésvilágunkat. Új lelki, testi, és szellemi testet kell építenünk a nyersek által, és akkor lesz igazán helyesen működő testünk.

(én már csak ilyen "hiszem ha látom" fajta vagyok