http://www.geocities.com/newlibertyvill ... ishing.htm
Top Ten Essential Reasons Why
You Should Avoid Eating at Restaurants
1. The food is often not fresh. It has been canned or frozen, heated and reheated.
2. Grain products, especially breads, are not organic and are not naturally fermented. They are generally prepared with genetically modified ingredients and sometimes contain insects.
3. The food is often prepared or reheated in microwave ovens.
4. The vegetables are prepared with truck-ripened, gassed, irradiated, non-organic produce.
5. The food is often prepared with rancid, polyunsaturated vegetable oils or trans-fats (such as margarine, vegetable shortening, etc.) that has been proven unhealthful. When food is cooked at high temperatures with these oils it can become carcinogenic.
6. The prices charged at restaurants are generally unreasonable for the level of quality received.
7. The food (unless it is organic) contains chemical additives, artificial flavors, unnatural sweeteners, GMO ingredients, preservatives, defoliants, immune suppressant compounds, thickeners, MSG and a host of other unnatural substances.
8. The food sometimes contains excessive amounts of inorganic salt.
9. The food is prepared with unstructured and unfiltered water.
10. The environment of a restaurant is often filled with inferior, obnoxious music; loud talking and the food may be prepared or handled by disharmonious people.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A 10 legfontosabb ok, amiért kerülni kell az éttermi étkezést
1. Az étel gyakran nem friss. Sokszor tartósított (konzerv), fagyasztott, főzött és újramelegített.
2. A gabonaételek, mint a kenyér, nem vegyszermentesen termesztett és nem természetes kovásszal készített. Általánosságban genetikailag módosított alapanyagokból készítik, és néha bogaras.
3. Az ételeket gyakran mikrohullámú sütőben készítik vagy újramelegítik.
4. A növényi ételek után-érleltek, gázzal- vagy sugárral kezeltek, nem természetesen termesztettek.
5. Az ételek gyakran avas, többszörösen telítetlen zsiradékban készülnek, vagy természetellenes zsiradékokban -mint a margarin, a növényi főzőolaj-, amelyek bizonyítottan egészségtelenek. Amikor az ételt magas hőmérsékletű olajban készítjük, az ételben rákkeltő anyagok keletkeznek.
6. Az árak elszámolása ésszerűtlen és méltánytalan a minőség szintjéhez képest.
7. Az ételek (kivétel a bio alapanyagúakat) tartalmaznak kémiai anyagokat, mesterséges aromákat, természetellenes édesítőszereket, génpiszkált anyagokat, tartósítószereket, lombtalanítót, és más természetellenes anyagokat.
8. Az ételek néha túlságosan sózottak (nem-organikus sóval).
9. Az ételek NEM "tiszta" (rendezett struktúrájú) szűrt vízzel készülnek.
10. Az étterem környezete gyakran nem fele meg elvárásáinknak (kellemetlen zene, kellemetlen emberi társaság és beszédtémák).