Szia bab3!
Hát igen, családi összejöveteleken külön főznek, de a pici az más téma.
Azt nem akarják elfogadni, hogy neki se akarunk húst adni. Úgyhogy mi is előre félünk a véletlenül a szájban landoló húsdaraboktól... Reméljük, azért előbb-utóbb felfogják, hogy mi a legjobbat akarjuk a gyermekünknek, nem éheztetésről van szó.
Egyébként én azt látom, hogy nincs egy objektív forrás se, ahol utána lehetne nézni, hogy tényleg pontosan mit befolyásol a hús fogyasztása/nem fogyasztása, és ez nagyon zavar. Hát hogy lehet, hogy az egyik helyen azt olvassa az ember, hogy tönkremegy a szervezet hús/tej/tojás nélkül, a másik helyen meg azt, hogy pont ezektől megy tönkre?!
Pl. most ugye a háziorvos kavart be azzal, hogy legalább az első időkben kapjon a kicsi húst, mert attól lesz okos, és a szinapszisokról magyarázott valamit, kb. két mondatban, dehát nem ért rá befejezni. (Persze én elcsodálkoztam, ha ez igaz, és ennyi húsevés mellett is ilyen hülyék az emberek, akkor mi lenne, ha nem enne senki húst?

)
A Spock könyvet azért nem vettem meg, mert én úgy tudtam, hogy már idejétmúlt, sőt, hogy a doktor egyik fia öngyilkos is lett, tehát nem igazán váltak be a papa nevelési módszerei. Vagy lehet, hogy ez nem is az a könyv

? Na majd utánanézek, köszi, szia