Parsifal írta:
****Sziasztok! Ha ráértek, válaszolnátok néhány kérdésemre?
1.) Szezonálisan étkezel-e többnyire? pl. paradicsom nyáron és ősszel, és eltéve bármikor, idénygyümölcsök, stb.
2.) Milyen vegyszermentes élelmiszereket eszel?
3.) Hol szerzed be a vegyszermentes élelmeket? (biobolt, biopiac, futár, rokon, kert, őstermelő, ...)
4.) Milyennek tartod a vegyszermentes termékek árait?
Egyelőre ennyi kérdés, ha még lesz, felteszem. Köszi! Parsifal ****
1.) Többnyire igen. Az üvegházban erőltetett téli paradicsom nem ennivaló, hanem inkább vegyszergyűjtemény
2.) Zöldségek, tejtermék: Nem csak vegyszermenteset eszem, de mondjuk 70-80%-ban az. Hús

: 95%-ban vegyszermentes.
3.) Biopiac, Futár.
4.) a vegyszeresen termelt mögött iszonyú lobbi van. a mesterségesen alacsonyan tartott árak gyakran a termelői árak alá mennek. Nevetséges hogy a paprika 100Ft/kg tud lenni, a krumpli 70Ft/kg. Nevetséges és borzalmas, amit át kell élniük azoknak akik "csak" a terméket kínálják-kínálnák és nem áll mögöttük az x vegyipari cég.
