Háztáji állatokkal történik - Emberekkel történik

Állatvédelelm, akciók, tüntetések - Állatkinzás, állatok jogai - Vegetáriánus állatetetés

Háztáji állatokkal történik - Emberekkel történik

HozzászólásSzerző: Parsifal » 2011. okt. 27., csüt. 9:33

Dátum: 2006. december 03. vasárnap, 08:31 Küldte: Parsifal

Elővettem a korábbi írásomat, talán még nem mindenki olvasta, illetve van, aki újból merít belőle, szerencsére ebből, s nem valami dög-levesből... A motivációt az adta, ami ma reggel is megtörtént: disznóölés a szomszédban. Tavaly még kihagyták a gyerekeket, ma már ők is ott voltak.

Eredeti cikk:
modules.php?name=News&file=article&sid=513

Szombaton történt...
Dátum: 2005. szeptember 06. kedd, 09:59 Szerző: Parsifal

Tanúja voltam a szomszédban folyó disznóölésnek. Teljesen váratlanul ért. Már a nap lebukott a látóhatár alá, és a csillagok kezdtek felragyogni, amikor kínkeserves hangokra lettem figyelmes.

Utána eredtem a hangnak, és a kamra kis ablakán, amely nyitva volt szinte kihangosítva meghallottam, és kitekintve rajta meg is láttam a borzalmas, kegyetlen disznóölést. Úgy visított szegény állat! Átfutott rajtam az egész szenvedése, teljesen felzaklatott. A düh és a tehetetlenség érzése vett erőt rajtam. Majd ki ugrottam a bőrömből. A GYILKOSÁG idején hosszú percekig visított ez a szegény állat, az egykori kismalac, akivel még a gyilkos is barátságosan beszélt kiskorában, de tudom, ez HAZUGSÁG volt. Neki már akkor is csak egy darab hús volt. Ennek megfelelően börtönbe zárva sínylődött, saját kiválasztásának termékeiben, a fénytől, a víztől és friss levegőtől, a SZABADSÁGtól elzárva, csöppnyi helyen, ahol megfordulni lehetetlenség. Így követték egymást a napjai, miközben az EMBER tömte szemét ételekkel. Méltatlan az emberhez, hogy kihasználja az állatokat, bármely termékükért, és hálátlanul, kegyetlenül véget vet életüknek.

-Milyen jogon teszi ezt? Szüksége van-e erre?

-Nincs hozzá joga! De szüksége sincs rá!

Miután dühöm és zaklatottságom alábbhagyott - valójában még most is bennem van, és megerősített hitemben, feladatomban -, eszembe jutottak Jézus szavai az Esszénus Béke Evangéliumból, így fel is lapoztam a könyvet. Az alábbi sorokra gondoltam:

"Tiszteld Mennyei Atyádat és Föld Anyádat és tartsd meg az Ő törvényeiket, hogy hosszú életű légy e Földön."

S ezután mindjárt a következő parancsolatot kapták: "Ne ölj!" mert az életet mindeneknek Isten adta és amit Isten adott, ember azt el ne vegye. Mert, bizony mondom néktek, egy Atyától ered minden élet ezen a Földön. Ezért testvérét öli meg az aki öl. Elfordul tőle a Föld Anya, és megvonja tőle éltető, megelevenítő emlőjét. Elkerülik őt az angyalok és a sátán ver tanyát testében. A teste pedig a levágott és megölt állatok húsának sírjává válik, ami egyben saját sírja is lészen.
- Mert bizony mondom néktek, hogy aki öl az önmagát öli meg, és aki a leölt állatok húsát eszi, az a halál testéből étkezik. Mert azok vérének minden cseppje méreggé válik az ő vérében, lehelete bűzli az ő leheletében; húsa gennyes daganattá válik az ő húsában; csontja krétaporrá málik az ő csontjában, belei rothadnak az ő belében. Szemeik hályoggá lesznek az ő szemén és füleik gennyes folyássá az ő fülében. És halála az ő halálává lészen. Mert csakis Mennyei Atyátok szolgálatában lesz hétévi adósságotok elengedve hét nap alatt. De a sátán nem enged el nektek semmit, neki mindenért meg kell fizetnetek:

"Szemet-szemért, fogat-fogért, kezet-kézért, lábat-lábért, égetést-égetésért, sebet-sebért, Életet-életért, halált-halálért." Mert a bűnnek zsoldja a halál.
- Éppen ezért, ne ölj! - és ne egyél ártatlan áldozataid húsából, nehogy a sátán rabszolgájává válj. Mert, ez az út, a szenvedések keserves ösvénye, amely a halálhoz vezet, hanem cselekedjétek az Istennek az Ő akaratát, hogy az Ő angyalai szolgáljanak nektek az Élet igaz útján. Kövessétek tehát az Isten igéjét:

"Íme, nektek adok minden maghozó növényt a Föld színén és minden fát, amelynek maghozó gyümölcse van. Ez legyen a ti eledeletek."
Az írás 2005.09.03-án naplemente utáni történések reakciója. Szerzője: Parsifal.

Az Esszénus Béke Evangélium és Székely Professzor oldala: http:esszenus.uw.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
2006.12.03-án reggeli történések a szomszédban:

Ködös reggel, köd az agyakban és a szíveken, a következmény: disznóölés (disznóvágás). Pár nappal később majd házhoz jön a doki, aki tud, bejár a kórházba, logikusan érthető összefüggések ezek. Hallom, hogy megy ki hányni a szomszédasszony a sok méregtől. Ezek után nem is csoda!Mennyi ilyen történik az év ezen időszakában! Egy is borzasztó, belegondolni is rossz az egészbe!

Lehet nemet mondani, sőt... kell! Nem kell részt venni az állatövés-evés állatias kálváriájában, nem kell a megölt állatokat, és megszámlálhatatlan népbetegséget, megelégedetlenséget, és még ki tudja mit is sodró árral úszni. Mit úszni, fuldokolni.

Legyen béke, egy tál sültkrumpli paprikás gombával, zöldségekkel, vagy mákostészta, vagy egy teljes gyümölcs; vad, állati étkezés helyett tudatos, szív-baráti, következetes, emberhez méltó növényi ét-rend.
Homo sapienssé válni, bölcs, okos, eszes, értelmes emberré. Sensus -szal, érzelemmel.
Érző és gondolkodó emberré...

Reneszánsz, Reform
Avatar
Parsifal
Grafomán
 
Hsz: 946
Csatlakozott: 2004. okt. 7., csüt. 0:00
Tartózkodási hely: Körösök vidéke


Vissza: Állati jogok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég

cron