Szerző: rezignacio » 2009. máj. 20., szer. 22:57
ÜDV RASPBERRY! Igen hosszú távra,monhatni végleges kivonultam a természetbe. Örülők annak,hogy te is készen állsz rá!Időnként ,úgy havonta 3-4napot a városban ,városokban tőltők mégpedig azért,hogy átadhassam az ÉTER üzenetét azoknak akik keresik a megvilágosodást,mert tévelygésükben sokat szenvedvén áhítják a FÉNYT,csak nem találják.Valamikor én i szenvedtem a vágytól,hogy csak végre már .....halljam a tizsta hangot......vesszen minden csak megismerhessem aTELJES ÉRTÉKŰ IGAZSÁGOT. Nehéz úton mentem keresztül,megvilágosult lelkem,elmém,és szívem. Láttam mindent a maga valójában,és értéke szerint amit ér.Ez a tudat,és érzés mindenekfeletti lelki állapotba emelt,és emel. Gyönyörű érzés,de ezzel nincs vége,mert a megvilágosodásom nagy feladatot szült....szolgálatot,mely leg nemesebb szolgálat,melynek rövid lényege:AZ ÁLTALÁNOS ÉRDEKÉÉRT FELVET ÉRZÉS vezet minden utamon.Tudom nem könyü feladat,mivel tudom azt is, mit THOREAU modott:Ezren,és ezren metszegetik a baj ágát-bogát,de ezer közül legfeljebb,ha egy veszi célba gyökerét.És eszembe jut többek közt egy másik bibliai idézet is:"sokan jönnek majd hozzám ama napon,az utolson,és monják majd nekem azt,hogy "nem a tenevedben prófétáltunk-e sok hatalmas dolgot,és én megmondom nekik,hogy sohasem ismertelek titeket,távozzatok tőlem ti gonosztevők"