Globális fagy

Hulladékprobléma, környezetvédelmi akciók, környezetszennyezés

Globális fagy

HozzászólásSzerző: nawesh » 2011. nov. 14., hétf. 9:46

Dátum: 2007. március 10. szombat, 02:15 Küldte: nawesh

Miközben Magyarország lassan mediterrán országgá válik (unokáink talán pálmafák alatt mennek majd iskolába) a világ másik felén hatalmas hóviharok dúlnak.
Egyes tudósok szerint a globális felmelegedésből előbb-utóbb „globális fagy” következhet. Egy-két éve azzal riogattak bennünket, hogy a jégsapkák olvadása miatt annyi víz kerül az óceánokba, hogy emiatt érezhetően le fog hűlni a víz, emiatt megáll a Golf-áramlat. (A Holnapután c. filmben ez órák alatt történt meg…). Újabb kutatások szerint ez azért nem fog megtörténni. Talán „csak” lelassul a Golf-áramlat…Talán akkor is jöhet egy „mini” jégkorszak…A klímaváltozás nem vicc. Napról napra érezhetjük a bőrünkön. De azért derűseknek (is) kellene maradnunk. Mint egy e-heti tévés poén szerint: „Emlékszel az idei télre? Egy szép keddi napra esett…!”E-mailen kaptam az alábbiakat:Hideg:+15 fok: A kaliforniai lakosok felveszik pulóverüket.+10 fok: Miami lakói befűtenek.


+8 fok: Hawaii-on mindenki télikabátot vesz.+ 5 fok: Minnesotában fürdőzni indul a nép.+2 fok: Az olasz kocsik nem indulnak be.0 fok: A víz megfagy.-3 fok: A kanadaiak úszni mennek.-6 fok: A politikusok a hajléktalanokról kezdenek beszélni.-8 fok: Miami lakói a még délebbre költözésről gondolkodnak.-10 fok: A francia kocsik nem indulnak.-15 fok: Az alaszkaiak pólót öltenek.-18 fok: Az amerikai kocsik sem indulnak.-20 fok: Miami lakosai megszűnnek létezni.-23 fok: A német kocsik sem indulnak be.-28 fok: A politikusok végre tesznek valamit a hajléktalanokért.-33 fok: A svéd autók sem indulnak.-37 fok: A kaliforniaiak kihalnak.-38 fok: Minnesotában a felső gombot is begombolják.-40 fok: A kanadaiak felveszik a pulcsit.-45 fok: Alaszkaban becsukják a fürdőszobaablakot.-50 fok: A jegesmedvék délebbre költöznek.-60 fok: Az ügyvédek saját zsebükbe teszik a kezüket.-100 fok: Befagy a pokol.

Nawesh
Avatar
nawesh
Grafomán
 
Hsz: 1619
Csatlakozott: 2004. szept. 20., hétf. 0:00
Tartózkodási hely: Szeged


Vissza: Környezetvédelem

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron