Én 3,5 éve vagyok vegetáriánus (lakto-vega). Nekem a szüleim először nem örültek, eleinte anyu 2félét próbált főzni,de mostmár Ők is leszoktak a húsevésről nagy átlagban, nagyon keveset esznek. Most végre megtanultam főzni, csináltam Nekik indiai vegetáriánus ételeket és nagyon ízlett Nekik! Rájöttem h ez jó hogyha megtanulok főzni,mert ha csinálok sok, változatos vega kaját (anyu mindig azon panaszkodik h nemtud már mit csinálni...) akkor megfogják láttni mennyire ízletesebb, egészségesebb és jobb így az élet! Bár ezt eddig is láthatták rajtam,mert én csak pozitív változásokat éreztem azóta. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozotabb vagyok, tisztának és egészségesnek érzem magam. Ha látok vmi húst és felfordul a gyomrom, mindig elbezsélgetek magammal, hogy 3,5éve vega vagyok, tiszta növényi táplálékot eszek, kitisztult már a szervezetem, úgyh nyugi... ált. hatásos
Egyébként alkoholt se iszok (abstinens vagyok), és dohányzásellenes vagyok nagyon, olvastam azt a topicot is, hát igen kiborító hogy mennyire nem figyelnek másra az emberek, de ezt majd inkább ott...
Egy jóideje már az E-számokat is nagyon figyelem, szerencsére megtudtam szerezni a teljes listát. Csak azttudnám miért ide írom a "bemutatkozásom", kicsit túl hosszú lett... bocsánat, na jól kezdem..