Az otletet az adta, hogy mar jo ideje kuzdunk unokatestveremmel a gyumolcsevok diktalta illetve Graham 80/10/10-es etrendjenek betartasaval. Nem tudom, ki hogy van vele de ez a gyumolcseves nem mindig olyan egyszeru. Eszrevettuk, hogy tenyleg fuggunk a fott etelektol. Mikor unokatestverem, Kata meglatogatott, ot napig, mig itt volt nem volt gond betartani ezt a fajta etkezest. Erot adtunk egymasnak.
Mindketten Angliaban elunk. En it vegeztem az egyetemet es szociologiat tanitottam egy foiskolan. Jelenleg itthon vagyok a gyermekeimmel (1 es 2 evesek). Kata pedig szemelyi edzokent dolgozik egy londoni 'fittness paradicsomban'. Augusztusban szabadsagon vagyunk Magyarorszagon. Magat az osszejovetelt augusztus 6-12-ig tervezzuk (de ez az erdeklodok igenyetol is fugg).
Ha valakit erdekel, kerlek irj akar ide, vagy a kovetkezo email cimre: ibocska@yahoo.com, kesobbiekben szivesen megadjuk az iwiw-es elerhetosegunket is, a jobb megismerkedes erdekeben. Megadom Kata email-jet is: inwemiriel@gmail.com
Mindenkit szeretettel varunk 0-99eves korig, (igen gyerekek is johetnek) aki ezen az uton szeretne alapokat szerezni, vagy aki szimplan egy belso tisztitast szeretne vegezni. Orommel tudatom azokkal, akiket ez az osszejovetel erdekel, hogy mar jelentkezett is hozzank egy gyogymasszor. Nala kedvezmenyesen masziroztathatjuk magunkat. Sot, Kata is szivesen segit szemelyreszabott edzesterv kialakitasaban, ingyen es bermentve. Tovabba egy par napra csatlakozik hozzank egy gyogynovenyszakerto, aki szivesen korbevezet minket az ottani kornyezetben es megtanit egy par dologra, szinten ingyen.
Mindenkinek kicsattano egeszseget kivanok
Ibolya