Újra itt. Az első kudarcba fulladt kísérlet után. A második nem fog.

smanag írta:Semmilyen fog és hajhullás nincs a nyers, helyes (811), testbiológiai étrenden. Nemhogy nincs, de ez adja a legerősebb, eszményien szervesült, magas magnetikus és energiavezetésű (vibrant ) sejt és szövetállományt. És hogy miért? Mert csordultig ellátja a sejteket nyers, valóban felhasználható, ideális arányú, és mindent magába foglaló (tápegész) élelmiszercsomaggal. Ennél jobban képtelenség és esztelenség étkezni.
A 811 minden lehetséges táplálkozást magasan megver és olyan életminőséget ad, aminél NINCS JOBB!!!!!!!!!!!!!!!
Aki nem hiszi, járjon bizony utána!!!!
Nem dumálgatni kell, hanem cselekedni sopánkodás nélkül. Bele kell tenni becsületesen 3-5 évet, de nem immel ámmal, hanem tisztán, igazul, épületesen, és profiságra törekedve. Ki kell nyilatkoztatni, és mellé kell állni a nyers igazságnak, annak, hogy nem kellenek a főttek, nem kellenek a testidegenek, és csak a saját testbiológiai ételeinken megélni.
Vehetjük a sok tisztátalan és tüneti elodázásban hívő kütyüt, kúrát, diétát stb., stb.
A TISZTA, sohasem volt oki út, az az add ide nekem a KIZÁRÓLAG 811-et, és minden más NEM LÉTEZIK elvet, mert ez visz a legmesszebbre, mégpedig rakéta sebességgel.
Ha szétfeszülünk a bánattól, mert valami hőkezelt vagy testidegen "szarra" vágyunk, akkor is inkább zabáljuk tele magunkat uborkával, meg mondjuk napraforgó csírával, vagy mindegy hogy mivel csak nyers legyen és zöldség vagy gyümi, vagy olajos mag és csírák, mert aki a szájához emel
BÁRMILYEN, MONDOM BÁRMILYEN hőkezelt szart vagy testidegen szart, AZ MEGMÉRGEZTE MAGÁT abban a minutumban miután lenyelte.
Hogy ne vicceljek már, ez nem ilyen komoly. Már miért viccelnék, ez pedig véresen komoly. Szervrendszerébe olyan anyagot vitt be, ami nem oda való, ami ELRONTJA a finom testműködését, megszennyezi a vérét, eltömi a finom érhálózatot, bennreked atombomba módjára, és zavart ad a rendszernek.
Ja, hogy azért teszem, mert finom? Az kevés sajna. Arra kell gondolni, hogy most adtam egy pofont a testemnek ezzel a finom szarsággal, megmérgeztem a testemet, és HÁTRÉBB kerültem a vibrantság felé menő úton. Ha sokszor csinálom ezt, akkor a vonat kisiklik, és a szerelvény lekerül a pályáról, végleg kirekesztem magam a paradicsomhoz vezető útról.
Ami nem testbiológiai nyers étel, az nem való a testbe, aki fél ezektől az jól teszi, aki megijed ezektől az igyekszik elkerülni ezeket.
A dolog években mérődik, a tiszta, nyers, testbiológiai táplálkozás, a rendezett, kiegyensúlyozott, mindig és mindig tökéletes táplálék bevitel előtt pedig a hullazabáló test csökevénye idővel szétesik és olyan acélos test épül, olyan óramű működéssel, ami nem ismer se betegséget, se pöfékelő testműködést.
Az élet egyéni választás kérdése. Én a magnetikus testet céloztam, mert tudom, hogy annak eléréséhez a 811 a kulcs, és szikla szilárdan meg vagyok arról győződve, hogy minden más életminőség és testműködés az alacsonyabb rendű. A mindenevő test működése, meg egyenesen lószar egy vibrant, sok éve 811-es nyerseken megépült 100% ban szervesült testhez képest.
Aki nem hiszi, járjon bizony utána!!!!
De csinálja 3-5 évig becsületesen és kitartóan!!!!!!!!!!!!!
Minden más meg csak felesleges szúcséplés és délibáb miértek keresése......
Ha ha ha, la,la,la. Csuvi - csavesz. Bla, bla bla.
Vibrant rakéta, ezt kapd ki!
Elnézést az obszcén szavakért, direkt volt!
VE.
Bő, változatos gyümi és zöld.
Jelenlévő fórumozók: RhetaRaino valamint 17 vendég