Melyik sport a legnépszerűbb a magyar fogadóirodáknál?

Receptek, ételek, összetevők, főzés, praktikák (vegán és nyers receptek lejjebb)

Melyik sport a legnépszerűbb a magyar fogadóirodáknál?

HozzászólásSzerző: Colix4 » 2026. máj. 11., hétf. 17:56

Sziasztok! Most tervezem kipróbálni a magyar fogadóirodákat, és kíváncsi vagyok, hogy itt mire fogadnak a legtöbben. Angliában a futball a legnépszerűbb, az USA-ban a kosárlabda — de mi számít Magyarországon az első számú sportnak a fogadási kínálat szempontjából? Érdemes más sportokat is keresni a focin kívül, vagy minden csak a labdarúgás körül forog?
Colix4

Hsz: 2

Re: Melyik sport a legnépszerűbb a magyar fogadóirodáknál?

HozzászólásSzerző: Colix4 » 2026. máj. 11., hétf. 17:57

A magyar bukmékerek megfelelő figyelmet fordítanak a vízilabdára vagy a kézilabdára? Mindenki tudja, hogy ezeknek a sportágaknak hatalmas hagyományuk van Magyarországon, és a válogatottak is mindig a legjobbak között vannak, ezért szeretnék olyan oldalt találni, ahol nemcsak az alapfogadások (1X2) érhetők el, hanem részletes statisztikák is. Fontos számomra, hogy legyenek játékos-specifikus over/under fogadások, kiállítások száma, negyedenkénti vagy félidős eredmények, valamint élő fogadási lehetőség késések nélkül.
Colix4

Hsz: 2

Re: Melyik sport a legnépszerűbb a magyar fogadóirodáknál?

HozzászólásSzerző: edwart » 2026. máj. 11., hétf. 18:35

Magyarországon a futball természetesen verhetetlen, főleg amikor a válogatott vagy a Ferencváros játszik, de teljesen igazad van a kézilabdával és a vízilabdával kapcsolatban is – ezek nálunk igazi „nemzeti kincsek”. Én fogadáshoz a https://ggbet-magyarorszagon.com oldalt használom, és náluk – ahogy a legtöbb bukmékernél is – a futball kapja a legnagyobb figyelmet a kínálatban. A többi sportágra is egész jó a választék, különösen kézilabdára. Látszik, hogy értik a helyi piacot, mert néha a kézilabda-fogadások részletesebbek, mint egyes focibajnokságoké. Más sportokról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert én főleg focira és kézilabdára fogadok. És te milyen sportokra szoktál fogadni? Én most szeretnék elkezdeni bokszra is fogadni, de úgy érzem, még nincs elég tapasztalatom hozzá.
edwart

Hsz: 3

Vissza: Receptek